1. Anasayfa
  2. Oyun

Prince of Persia: The Sands of Time Remake 21 Ocak 2021 ‘de Çıkacak


0

Ubisoft, 21 Ocak 2021’de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X’te çıkacak olan Prince of Persia: The Sands of Time Remake’i resmi olarak duyurdu.

Prens geri döndü! Ubisoft tarafından ilk kez yeniden yaratılan, bu efsanevi hikayeyi yeniden yaşayın veya ilk kez yenisini keşfedin. Bu zamansız klasikte, krallığınızı hain Vizier’den kurtarmak için Prens olarak bir yolculuğa çıkın.

Yeniden yapılanma, ortaya çıkmasına kadar yoğun bir şekilde söylendi ve sanat eserleri bugün erken saatlerde Uplay Rusya mağazasından sızdırıldı.

Prince of Persia: The Sands of Time, hızla 2 devam filmi ve hatta bir yeniden başlatma getiren bir dönüm noktasıydı. Hayranlar çok uzun zamandır bir Prince of Persia projesi istiyorlar ve bu seriye yeni bir giriş olmasa da, kesinlikle eski hayranları tatmin edecek.

The Sands of Time Remake, 2003 yılında hepimizin aşık olduğu Prens ve Farah’ın aynı hikayesini yeniden anlatırken güncellenmiş grafiklere sahip olacak. Ayrıca “yeni kamera açıları ve tamamen yeniden yapılan sahneler” de yer alacak.

“Sands of Time’ı istemeden Sultan’s Kingdom’da serbest bıraktıktan sonra Prens’in kurtuluş yolculuğunu yeniden yaşayın. Orijinalde olduğu gibi, oyuncular sarayda dolaşırken, kılıç kullanan düşmanlarla savaşırken, tuzak dolu odalarda manevra yaparken ve nihayetinde Sands of Time’ı kontrol eden kötü Vezir ile yüzleşirken Maharaja’nın kızı Prenses Farah ile kahraman Prensi somutlaştıracaklar. . ”
“Oyuncular, düşmanlarla savaşırken ve parkur sanatında ustalaştıkça ilerlemeye devam ediyor. Yuri Lowenthal, Prens’in orijinal ses ve hareket yakalama aktörü rolünü yeniden canlandırarak geri dönüyor ve oyuncular, artık Farah rolünü oynayan aktris Supinder Wraich ile tanışacak. ” – Ubisoft Oyunla ilgili basın açıklaması.

Oyun, Pune ve Mumbai merkezli 2 stüdyo içeren Ubisoft India Studios tarafından geliştirilmiştir. Bu, Ubisoft Hindistan tarafından tamamen geliştirilen ilk oyundur ve umarız ülkede daha da fazla, daha büyük oyunların geliştirilmesine yol açar. Hindistan’da gişe rekorları kıran AAA oyunlarının geliştirilmesi çok uzun süredir sorun olmuştur ve ilk büyük adımları atan Ubisoft India ve Nodding Heads Games ( Raji: An Ancient Epic ) ile çok takdir edilmektedir.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake 21 Ocak 2021‘de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Uplay, Uplay + ve Epic Games’te ₺179,00 ‘den satışa sunulacak. Yeniden yapılanma aynı zamanda orijinal 1989 (’92 Mac Sürümü) oyununu da içerecek.

TeknoBird'in kurucusu, teknoloji ve yazılım hakkında insanlara yararlı makaleler yazar.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir