1. Anasayfa
  2. Mobil

iPhone 14 Pro, renderlarda göründü

iPhone 14 Pro, renderlarda göründü
0

Apple, birkaç ay içinde yeni akıllı telefonlarını tanıtacak. Bunların arasında yeniden tasarlanmış ekran yapısına sahip iPhone 14 Pro olacak ve nihayet cihaz tüm can sıkıcı patlamaları normal delikler lehine kaybedecek.

Apple mevcut geleneğine sadık kalırsa, altı aydan kısa bir süre içinde resmi olarak iPhone 14 serisinden dört akıllı telefonu tanıtacağız. Yeni cihazlar öncekilerin genel görünümünü koruyacak.

Daha önceki raporlara göre görünümdeki en büyük değişiklikler iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri ile gelecek. Apple, iPhone X’te tanıtılan çentiği daha ince, daha kompakt açıklıklar lehine bırakacak.

Mevcut verilere göre iPhone 14 Pro’nun ana kamerası eskisi gibi 12 megapiksel değil, 48 megapiksel kadar çözünürlüğe sahip olacak. Android akıllı telefonlarla karşılaştırıldığında bu çok fazla değil, ancak Apple ürünleri için bu önemli bir önlem. Yeni kameranın 8K formatında video kaydetmenize izin vermesi de mümkün.

Apple iPhone 14 Pro yeşil
Apple iPhone 14 PRO Yeşil

Kameraların geri kalanına gelince, büyük olasılıkla ultra geniş açılı lenslere ve büyük boy telefoto lenslere sahip 12 megapiksel birimler olacak.

Akıllı telefonun kalbi yeni Apple A16 Bionic işlemci olmalı ve iOS 16 fabrikadan yüklenecek. Diğer şeylerin yanı sıra, birçok Android akıllı telefonda zaten bulunan Always-On işlevi bekleniyor. Ve belki de Apple, şarj cihazına 30W’a kadar güç ekleyerek ve MagSafe kablosuz şarjı uygulayarak yeni iPhone’un pil şarj hızını artıracaktır.

Son zamanlarda hepimiz yeni iPhone’ların CAD görüntülerini gördük, şimdi bu akıllı telefona 360 derecelik bir perspektiften bakmanın zamanı geldi.

Yazı Kaynakları
LetsgoDigital

TeknoBird'in kurucusu, teknoloji ve yazılım hakkında insanlara yararlı makaleler yazar.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir