1. Anasayfa
  2. Mobil

Samsung, Galaxy S8’i Güvenlik Güncellemesinden Çıkarıyor

Samsung, Galaxy S8’i Güvenlik Güncellemesinden Çıkarıyor
0

Samsung, Galaxy S8’i 2017’de tekrar piyasaya sürdü ve 2021, telefonun güvenlik güncellemesi bülteninden çıkardığı için akıllı telefonun kullanım ömrünün sonuna işaret ediyor. Bunun anlamı, Galaxy S8 akıllı telefonlarının artık Samsung’tan herhangi bir güncelleme almayacağıdır.

Galaxy S8’in yanı sıra Samsung, Galaxy J3 Pop, Galaxy A5 2017, Galaxy A3 2017 ve Galaxy A7‘yi güvenlik bülteni listesinden çoktan çıkardı. Başka bir deyişle, yukarıda belirtilen telefonlar Samsung’tan herhangi bir güncelleme almaya uygun değildir.

Galaxy S8, 1440 × 2960 piksel çözünürlüğe sahip 5,80 inç ekrana sahip. Akıllı telefon, Exynos 8895 tarafından desteklenmektedir. Akıllı telefon, 4GB RAM ve 64GB depolama ile birleştirilmiş Samsung Exynos 8895 tarafından desteklenmektedir. Akıllı telefon, 12MP arka kamera ve 10MP selfie kamerası taşıyor.

Galaxy S8 akıllı telefonları artık Samsung’tan güncellemeler alacağından, sahiplerin daha yeni Samsung amiral gemisi telefonlarına geçmeleri için en iyi zaman. Alternatif olarak, S8 kullanıcıları akıllı telefonlarında özel ROM’ları da flaş edebilir ve bu güncelleme sorununu çözecektir.

Bununla birlikte, özel ROM’ların yanıp sönmesi, çoğu kullanıcının sahip olamayabileceği belirli bir uzmanlık düzeyi gerektirir. Ve durum buysa, diğer amiral gemisi akıllı telefonlara geçmeyi düşünün.

TeknoBird'in kurucusu, teknoloji ve yazılım hakkında insanlara yararlı makaleler yazar.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir