1. Anasayfa
  2. Office Araçları

En İyi Not Alma Uygulamaları

En İyi Not Alma Uygulamaları
0

Not alma uygulamaları, dijitalleşen dünya ile birlikte son dönemlerde oldukça popüler bir hale gelmiştir. İnsanların büyük bir çoğunluğu artık notlarını mobil cihazlar üzerinde tutmakta ve dilediği zaman dilediği kişiler ile paylaşabilmektedir. Özellikle son dönemlerde çıkan mobil uygulamalar, not tutma açısında kullanıcılara oldukça özgür bir ortam sunmaktadır. Peki, özellikleriyle dikkat çeken en iyi not alma uygulamaları hangileridir? İşte, merak edilen bu sorunun ayrıntılı yanıtı…

5 Muhteşem Not Alma Uygulaması

En iyi not alma uygulamaları listesini sizler için özel olarak derledik. Aşağıda yer alan uygulamaları kullanarak son derece kolay ve oldukça pratik bir şekilde notlarınızı dijital ortamda alabilirsiniz. İşte, birbirinden kaliteli not alma uygulamaları;

1. Evernote

En iyi not alma uygulamaları listemizin başında Evernote yer alıyor. Son dönemin en popüler ve en verimli uygulamalarından biri olan Evernote hem Android hem de İOS cihazlarında oldukça sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor. Son derece gelişmiş özelliklere sahip olan uygulama sayesinde tuttuğunuz notları oldukça kolay bir şekilde diğer kullanıcılar ile paylaşabiliyorsunuz.

2. Todoist

Todoist uygulaması, son dönemin en popüler mobil uygulamalarından biri olarak kabul ediliyor. Söz konusu mobil uygulama ile birlikte son derece detaylı notlar tutabilir ve tutulan bu notları liste halinde uygulamaya kayıt edebilirsiniz. Oldukça popüler olan bu uygulama hem Android hem de İOS işletim sistemine sahip olan mobil cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışabilmektedir.

3. Google Keep

Not tutma uygulamalarından biri olan Google Keep, son derece renkli arayüzü ile dikkat çekiyor. Hem Android hem de İOS işletim sistemlerinde çalışan bu uygulama sayesinde oldukça kolay bir şekilde not tutabilir ve tuttuğunuz bu notları farklı renklerde mobil cihazınıza kayıt edebilirsiniz.

4. Microsoft OneNote

Microsoft şirketi tarafından geliştirilen OneNote uygulaması, ücretsiz bir şekilde kullanılabiliyor. Hem Android hem İOS hem de Windows Phone işletim sistemine sahip olan cihazlar da kullanılan uygulama kullanıcılara oldukça özgür bir not tutma ortamı vaat ediyor.

5. Fantastical

En iyi not alma uygulamaları listesinde yer alan Fantastical, 2020 yılının en değerli İOS uygulaması seçilmiştir. Her ne kadar temel de takvim uygulaması olarak geçse de söz konusu uygulama sayesinde son derece pratik bir şekilde not alınabilmektedir.

TeknoBird'in kurucusu, teknoloji ve yazılım hakkında insanlara yararlı makaleler yazar.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir