1. Anasayfa
  2. Sektörel

2022 Yılının En Trend Koltuk Takımı Modelleri İle Evinize Şıklık Katın!

2022 Yılının En Trend Koltuk Takımı Modelleri İle Evinize Şıklık Katın!
0

Salonunuz, arzu ettiğiniz dekorasyona sahip değil mi? Koltuk takımınızın modaya uygun olmadığını mı düşünüyorsunuz? O zaman koltuk takımınızı yenilemenizin zamanı gelmiş demektir. Sizlerin beğenisine sunulan birbirinden şık ve modern koltuk takımı modellerine Gündoğdu Mobilya sayesinde ulaşabilirsiniz. Üstelik uygun fiyat garantisiyle!

Salon dekorasyonunda önem verilen parçalardan biri koltuk takımıdır. Modern tasarıma sahip olan koltuk modeline sahip olmak hem işlevsellik hem de dekorasyon konusunda büyük avantaj sağlayacaktır. Salon dekorasyonunda konforlu ve estetik görünüme sahip olmak önemlidir. Bu nedenden dolayı koltuk takımı satın alırken; modern tasarım konusunda iddialı işler yapan mobilya markası tercih edilmelidir.

Hangi koltuk takımı modelini tercih edeceğinize ve hangi markanın ürününü satın alacağınıza karar vermediyseniz doğru adresin Gündoğdu Mobilya olduğunu söyleyebiliriz.

Koltuk Takımlarında Yeni Trend | Gündoğdu Mobilya

Koltuk takımı denildiğinde akıllara birçok mobilya markasının koltuk modelleri ve çeşidi gelmektedir. Ancak salonunuzda kendi tarzınızı yansıtmak için en modern tasarıma sahip koltuk takımı modellerini Gündoğdu Mobilya’da bulabilirsiniz.

Aşağıda sizler için derlediğimiz koltuk takımları modellerini Gündoğdu Mobilya web sitesi üzerinden ve Gündoğdu Mobilya Mağazaları üzerinden inceleyebilirsiniz.

  • Fulya Koltuk Takımı

Sadeliği sevenler için oldukça iyi bir tercih olan Fulya Koltuk Takımı; keten kumaşının kolay silinebilir, özelliğinin olmasıyla dikkat çekiyor. Yatak olabilme özelliğiyle işlevsellik olarak talepleri karşılayan bu ürün, birçok müşterinin bir numaralı tercihi oldu.

  • Gold Venedik Mini Koltuk Takımı

Salonu küçük olanların tercihleri arasında yer alan Gold Venedik Mini Koltuk Takımı; yumuşak örme kumaşıyla konforlu kullanım imkânını sağlıyor. Hem boyutu hem de ürün kalitesiyle tam not alan bu ürün; üçlü koltuğunun yataklı ve sandıklı olma özelliğiyle de müşterilerin dikkatini çekiyor. Eğer salonunuzun boyutu küçükse ve sizler de fonksiyonel bir koltuk takımı satın almak istiyorsanız bu koltuk takımı modelini tercih edebilirsiniz.

  • Pablo Koltuk Takımı

Gündoğdu Mobilya’nın en dikkat çeken yeni ürünü Pablo Koltuk Takımı tasarımıyla oldukça beğenildi. Nubuk kumaş özelliğiyle kolay silinebilme ve kuru temizleme konforu sağlayan bu ürün koltuk takımı satın alan müşteriler tarafından tam not aldı.

  • Serra Koltuk Takımı

Salonunda kadife kumaş kullanmaya öncelik verenler için elbette en iyi seçenek olarak Serra Koltuk Takımını sunabiliriz. Yumuşak dokulu örme kumaşıyla zarafeti sunan bu koltuk takımı ayrıca çekyat özelliğine de sahip. Kadife kumaş kullanılmasına rağmen kolay silinebilir olması da dikkat çekici.

Modern ve Uygun Fiyatlı Mobilyalar Gündoğdu’da!

Mobilya konusunda en modern tasarımları üreten ve satışını gerçekleştiren Gündoğdu Mobilya; ürün kategorilerinde bulunan model çeşitleriyle de göz dolduruyor. Uzun zamandan beri mobilya üretiminde trend tasarımlarıyla dikkat çeken Gündoğdu Mobilya, müşterileri tarafından olumlu geri dönüşler alıyor.

Gündoğdu Mobilya bünyesinde yer alan koltuk takımı fiyatlarına bakacak olursak 4.720 TL’den fiyatların başladığı görülmektedir. Uygun fiyata kaliteli koltuk takımı satın almak isteyenler için Gündoğdu Mobilya tercih edilebilir.

Eğer sizler de salonunuz için yeni trend koltuk takımı satın almak istiyorsanız, Gündoğdu Mobilya bünyesinde yer alan koltuk takımı modellerini değerlendirebilirsiniz.

Ürün pazarlama ve sosyal medya danışmanlığı yapan bir yazarım.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir