1. Anasayfa
  2. İncelemeler

Voog Web Sitesi Oluşturucu İncelemesi

Güçlü web sitesi oluşturmanıza ve daha fazla özelleştirmenizi sağlayan web site kurma aracıdır.

Voog Web Sitesi Oluşturucu İncelemesi
0

Voog , diğer web sitesi oluşturucu barındırıcılarından biraz farklıdır . Çoğu web sitesi kurucusu , kullanım kolaylığı ve basitliğe odaklanır – kısacası, en az teknik ev kullanıcısının bile idare edebileceği bir hizmet sunar.

Daha ileri düzey kullanıcıların, inşaatçının gerçekten ihtiyaç duydukları güce sahip olup olmadığını merak etmesine neden olabilir. Voog basit ve anlaşılırdır, ancak web sitesi aynı zamanda açılış sayfasına eriştiğinizde birçok profesyonel kullanıcısını – işletmeleri, geliştiricileri, tasarımcıları ve daha fazlasını – vurgular.

  • Voog ile ilgileniyor musunuz?

Profesyonel ekstralar arasında en fazla üç web sitesi dili desteği, CSS ve HTML’ye tam erişim, derinlemesine özelleştirme için bir API ve geliştirici araçları ve bir çevrimiçi mağaza bulunur.

Planlar ve fiyatlandırma

Voog sizlere, 30 günlük ücretsiz bir deneme sunar ve ihtiyacınız olursa sonunda kolayca iptal edebiliyorsunuz. Ücretsiz deneme, yıllık abonelik taahhüdünde bulunmadan önce planlardan herhangi birini test etmenin harika bir yoludur. Voog’un web sitesinde üç ana plan vardır bunların adları premium, plus ve standard aboneliğidir.

Arayüz

Arayüzü keşfetmeye başladığınızda bile çok kompakt kalıyor. Ekranın altındaki Ekle düğmesine dokunduğunuzda, bir sayfaya ekleyebileceğiniz sekiz widget için küçük simgeler görüntülenir: metin kutusu, resim galerisi, video, harita, form, yerleştirme kutusu, sosyal çubuk ve Satın Al düğmesi.

Bu, bazı büyük isim rekabetinden çok daha basit. Örneğin Wix , ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olmak için küçük resim önizlemelerle görüntülenen bir dizi galeri, düğme, çerçeve, form ve daha fazlasına sahiptir. Voog web sitesi oluşturucu çok daha sadedir ve ihtiyacınız olan efektleri elde etmek için sizi daha fazla ince ayar ve özelleştirme yapmaya teşvik eder.

Özellikleri

Favori özelliğimiz sitede başkalarıyla birlikte çalışmanın basit bir yolunu sağlar. Arkadaşlarınıza veya meslektaşlarınıza davet gönderebilir ve proje üzerinde düzenleme hakları vererek ekiplerin güvenli bir şekilde işbirliği yapmasına izin verebilirsiniz (artık parola paylaşımı yok). Bu, birçok işletme kullanıcısı için çok çekici bir özellik olabilir ve başka yerlerde sıklıkla bulacağınız bir özellik değildir.

Voog editörü, yolunuzdan çekilmek için elinden gelenin en iyisini yapar, her türlü faydayı sağlayan hoş bir yaklaşım. Yeni başlayanların kafasını karıştıracak karmaşık menüler, değerli ekran alanlarını işgal eden araç çubukları yoktur ve şablonunuza bitmiş bir web sitesiymiş gibi göz atabilirsiniz. Örneğin, bir menü bağlantısına tıklamak size elli gezinme seçeneği sunmaz – yalnızca sizi bağlantılı sayfaya götürür.

Düzenleyici size düzen üzerinde biraz kontrol sağlar. Nesneler birbirlerinin üstüne veya altına yerleştirilebilir. Resimler biraz daha esnektir ve Voog onları sayfanın çeşitli bölümlerine yerleştirmenize izin verir, ancak buna alışmak biraz zaman alır: bir fotoğrafı sürüklerken bölümler, nerede biteceğini belirtmek için maviyle vurgulanır. Fareyi sola veya sağa hareket ettirdiğinizde, Voog’a onu örneğin bir metin bölümünün her iki tarafına da yerleştirmesini söyleyebilirsiniz.

Hoş bir dokunuş, birden çok dili desteklemektir. Birkaç saniye içinde sitenizi örneğin İngilizce, Fransızca ve İspanyolca’yı destekleyecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu seçenekler bir menüden kullanılabilir veya sitenin, ziyaretçinin bulunduğu yerden dili otomatik olarak algılamasını bile sağlayabilirsiniz.

SEO dostu web siteleri

Voog, web sitenizin Arama Motoru Optimizasyonunu (SEO) işlemek için çeşitli yerleşik araçlar sunar. Sayfanızın Google’da görünür olmasını sağlamak için pazarlama uzmanı olmanıza gerek yok.

Rekabet

Burada birçok web sitesi kurucusu var – Jimdo , Squarespace ve Vistaprint bunlardan sadece birkaçı. Web sitesi kurucuları bazen blog yazmayla uğraşır ve yeni bir gönderi eklemek gibi temel görevler bile biraz çalışma gerektirebilir. Voog bunu en basit yollarla önler: yeni bir gönderi eklemeyi seçtikten sonra, içeriğinizi görüntüleneceği sayfaya girersiniz. Başlığınız, bir alıntı, gövde metni, etiketler ve daha fazlası için kutular vardır ve bunları tıpkı diğer web sayfası öğeleri gibi tamamlayabilirsiniz.

Voog’un sofistike metin kontrolü, daha önce bahsettiğimiz gibi size birçok seçenek sunar. Metin yazı tipini, stilleri ve hizalamasını ayarlayabilir, listelere girebilir, tablolar, resimler, videolar, haritalar ve daha fazlasını ekleyebilirsiniz. Bu yeterli değilse, normal bir Voog web sayfasına ekleyebileceğiniz bileşenlerden herhangi birini ekleyebilirsiniz: galeriler, formlar, sosyal düğmeler vb.

Nihai Karar

Voog’un kullanımı kolay arayüzü ve güçlü düzenleme aracı, onu ideal bir web sitesi kurucusu yapar. 30 günlük ücretsiz deneme, Voog’u test etmek ve şablonları denemek isteyenler için harikadır. Planlar çok pahalı, ancak arayüz eğlenceli ve gezinmesi kolay. Bu, fikirlerini çevrimiçi olarak paylaşmaya yeni başlayan herkes için ideal bir web sitesi kurucusudur.

TeknoBird'in kurucusu, teknoloji ve yazılım hakkında insanlara yararlı makaleler yazar.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir