1. Anasayfa
  2. Teknoloji

TEAMGROUP Üç Yeni USB Sürücüsünü Piyasaya Sürüyor

TEAMGROUP Üç Yeni USB Sürücüsünü Piyasaya Sürüyor
0

TEAMGROUP, çeşitli depolama gereksinimlerini karşılayan üç yeni USB sürücüsünü piyasaya sürdü. Bunlardan bazıları C212 Extreme Speed ​​​​Drive, sektörün en hızlı 1 TB USB sürücüsü, M211 OTG Flash Sürücü ve özel bir çift arayüzlü taşınabilir sürücü C211’i tanıttı.

TEAMGROUP, farklı kişisel depolama ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan çeşitli aktarım hızları, depolama kapasiteleri, işlevsellik ve stiller için en iyi seçenekleri sunar. Elinizin altında bir USB çubuğu ile büyük miktarda veriyi kolayca aktarabilirsiniz.

C212 Extreme SpeedC212 USB Cihazı

Görsel-işitsel verilerin hakim olduğu bir dünyada, kolaylık ve verimlilik her saniye önemlidir. En yeni yüksek hızlı USB 3.2 Gen 2 arabirimiyle C212 Extreme Speed ​​​​1TB sürücü, verileri piyasadaki diğer tüm USB sürücülerden daha hızlı aktarır. 600MB/s okuma ve 500MB/s yazma hızları ile yüksek kaliteli 10GB görsel-işitsel dosya sadece 30 saniyede aktarılabilir.

C212 çok kompakt ve taşınabilirdir ve yalnızca 9 gram ağırlığındayken harici katı hal sürücüleriyle karşılaştırılabilir yüksek aktarım hızları ve büyük depolama kapasiteleri sunarak depolama çözümlerinde devrim yaratır. Ek olarak, C212 Extreme Speed ​​​​Drive, gücü %10 artıran ve kullanıcıların çok büyük miktarda veriye bir esinti ile erişmesini sağlayan patentli, kolay itme ve çekme tasarımına sahiptir.

M211 USB 3.2 OTG Cihazı

USB Sürücü M211 USB 3.2 OTG

Hafif ve kompakt M211 USB 3.2 OTG Flash Sürücü, 150MB/s’ye varan okuma hızlarına sahip çift USB Type A ve Type C arabirimlerine sahiptir ve Android cihazlar, tabletler, masaüstü bilgisayarlar ve Mac’ler arasında verileri özgürce aktarmanıza olanak tanır. Veri aktarımı artık arayüz türleriyle sınırlı olmadığından, kullanıcılar cihaz depolama alanlarını zamanında boşaltabilir.

M211, yeni patentli katlanabilir bir tasarım kullanır, bu nedenle kapağı kaybetme konusunda endişelenmenize gerek yoktur. COB (Chip on Board) montaj teknolojisi kullanılarak üretilen sürücü kasası, üzerinde depolanan verilerin güvenliğini sağlamak için su ve toz geçirmezdir.

USB Sürücü C211 USB 3.2

Alüminyum alaşımdan üretilen ve Oxford Mavisi ile kaplanmış C211 USB 3.2 Flash Sürücü, mütevazı ama zarif tasarımı ve sağlamlığı ile stil ve moda arayışını yansıtıyor. Kapağı, USB çubuğunun diğer tarafına sabitlenebilir, böylece kullanıcıların kapağı kaçırma konusunda endişelenmelerine gerek kalmaz.

C211, 256 GB’a kadar çeşitli kapasitelerde mevcuttur. USB 3.2 Gen 1 arayüzü ile verileri son derece yüksek bir hızda iletir ve 4K video da dahil olmak üzere her türlü görsel-işitsel dosyayı, yüksek performans ve dayanıklılık ile moda ve zevkte yenilikçi işleme yeteneğine sahiptir.

C211 USB 3.2 Sürücüsü

C211 USB 3.2TEAMGROUP, yeni USB sürücü türleri ile hız, depolama, arayüz ve stilde liderdir ve kullanıcılara özenle tasarlanmış depolama çözümleri sunar.

USB C211 C212 M211 Fiyat Listesi

Daha fazla bilgi için; C212 Extreme Speed , M211 USB 3.2 OTG ve C211 USB 3.2 ürün sayfalarını ziyaret edin .

TeknoBird'in kurucusu, teknoloji ve yazılım hakkında insanlara yararlı makaleler yazar.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir