1. Anasayfa
  2. Mobil

Motorola Moto G100 – Akıllı Telefon Özellikleri

Motorola Moto G100 – Akıllı Telefon Özellikleri
0

Çinli Lenovo şirketi yakında Motorola Moto G100’ü tanıtacak. Güçlü bir Snapdragon 870 işlemciye sahip bu uygun fiyatlı akıllı telefon, en iyi modellere layık bir rakiptir. Akıllı telefonun teknik özelliklerine bir göz atalım.

Hollandalı meslektaşlar, yeni Motorola Moto G100’ü tüm açılardan gösteren bir dizi ürün resmi aldı. Cihaz, Motorola Edge S ile birebir aynı tasarıma sahip. Çift selfie kamerası ve arka tarafında dört kameralı kare bölüm oldukça farklı.

Motorola Moto G100 akıllı telefonun teknik özellikleri

Geekbench test sonuçlarına göre, Moto G100 akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 870 işlemciden güç alacağı zaten biliniyordu.Bu, geçen yıl birçok amiral gemisi cihazına entegre edilen Snapdragon 865’in (Plus) halefi. Qualcomm bu yıl iki yüksek performanslı mobil işlemciyi duyurdu, 870’in yanı sıra daha güçlü Snapdragon 888 de tanıtıldı. İkincisi, Xiaomi Mi 11 ve Oppo Find X3 Pro’da kullanıldı.

Motorola G100, 8 GB RAM ile donatılmıştır. 128GB ve 256GB depolama seçenekleriyle büyük olasılıkla iki seçenek olacaktır. Cihaz, Android 11 işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Chinese Edge S’ye göre Motorola G100, 2520 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 6,7 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Ekran maksimum yenileme hızı 90Hz olacaktır. Sol üstte 16 MP geniş açılı kamera ve 8 MP ultra geniş açılı kameradan oluşan çift diyaframlı bir kamera olacak. Parmak izi sensörü, cihazın yan tarafındaki güç düğmesine yerleştirilmiştir. Google Asistan, yan taraftaki bir düğme kullanılarak da etkinleştirilebilir.

Motorola Moto G100 Çift selfie kamerası ve 64 MP geniş açılı kamera

Motorola Moto G100 Çift selfie kamerası ve 64 MP geniş açılı kamera

Arkada çift LED flaşlı dört kamera var. 64MP geniş açılı kamera, 16MP ultra geniş açılı kamera, 2MP derinlik kamerası ve son olarak bir 3D ToF kamerasıdır. Videolar saniyede 30 kare ile 6K çözünürlükte çekilebilir. Ek olarak, “Audio Zoom” desteklenmektedir

Lenovo, bu güçlü akıllı telefonu 3,5 mm kulaklık girişi ile donatacak. Ek olarak, akıllı telefon 5000mAh büyüklüğünde bir batarya alacak. Maksimum 20W güçle hızlı şarjı destekler.

Çin’de, Edge S iki renkte piyasaya sürüldü: mavi ve gümüş. Akıllı telefon, 260 avronun altında olan 1999 yen’lik bir başlangıç ​​fiyatı aldı. Görüntüler Moto G100’ün aynı renk seçenekleriyle piyasaya çıkacağını gösteriyor. Avrupa’da tavsiye edilen fiyatlar kuşkusuz biraz daha pahalı olacak ancak fiyatına göre çok hızlı ve güçlü bir akıllı telefon olacak ve Lenovo’nun bu ay Motorola Moto G100’ü resmi olarak duyurması mümkün.

TeknoBird'in kurucusu, teknoloji ve yazılım hakkında insanlara yararlı makaleler yazar.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir