1. Anasayfa
  2. Android

Android Telefonlar için En İyi 4 Şifre Yöneticisi Uygulaması

Android Telefonlar için En İyi 4 Şifre Yöneticisi Uygulaması

Android, en popüler mobil işletim sistemidir. Google Play Store’dan her tür uygulamayı kolayca edinebilirsiniz. Ancak bu, güvenlik cephesinde büyük bir tehdit oluşturmaktadır.

Hareket halindeyken uygulamaları ve web sitelerini yönetmek için birden fazla şifre yönetmeniz gerekebilir. Hala liseden beri internette kullandığınız şifreyi kullanıyorsanız, bir değişiklik yapma zamanı geldi.

Zayıf parola seçimleri, bir parolayı birden çok sitede yeniden kullanmak ve parola güvenliğinin farkında olmamak, bu yolda büyük bir baş ağrısına neden olabilir. Bir bilgisayar korsanı şifreniz olarak kedinizin adını ve ardından 123’ü kullandığınızı anlarsa, bu daha sonra korkunç bir öğrenme haline gelecektir.

Android En İyi 4 Şifre Yöneticisi Uygulamaları

Şimdi android‘de bulunan en iyi android şifre yöneticisi uygulamalarına göz atalım.

  • SafeInCloud
  • Last Pass
  • Dashlane
  • 1Password

Password Manager SafeInCloud

SafeInCloud, platformlar arası, bağımsız olarak geliştirilmiş bir şifre yöneticisidir. Diğer parola yöneticilerinden bazıları gibi SafeInCloud, 2 hafta boyunca premium özellikler sunan ücretsiz bir uygulamadır. Bundan sonra, tek seferlik sabit bir 7,99 $ ücret karşılığında kullanılabilir. Uygulama, Mac ve Windows dahil olmak üzere mobil ve masaüstü platformları arasında senkronize olur.

SafeInCloud’un temel avantajlarından biri, parolalarınızı güvende tutmak için 256 bit AES şifreleme kullanan özel olarak yönetilen bir parola veritabanı olmasıdır. Parmak izi okuyucusu olan telefonlar için parmak izi kimlik doğrulamasını destekler ve parola veritabanınızı yerel olarak telefonunuzda saklayabilir veya parola veritabanınızı cihazlarınız arasında senkronize etmek için Google Drive veya Dropbox gibi hizmetleri kullanabilirsiniz.

En yeni SafeInCloud uygulaması eksiksiz Materyal Tasarımı tabanlı düzen ile birlikte gelir ve parmak iziyle oturum açmayı destekler.

LastPass Parola Yöneticisi

Bir parola saklayıcıyı ihtiyaçlarına göre özelleştirmek istemeyen kullanıcılar için LastPass, tek noktadan iyi bir alışveriş merkezidir. Hizmet, mobil cihazlarda ücretsizdir ve 256-bit AES şifrelemesini destekler. Ücretsiz uygulama ile tüm premium özellikleri 30 gün boyunca deneme olarak edinebilirsiniz, bundan sonra hizmet için ayda 3 dolar ödemeniz gerekecektir.

Parolalarınızı birden fazla cihazda senkronize etmenize yardımcı olur ve çok çeşitli erişilebilirlik seçeneklerine sahiptir. Özellikler , cihazlarda parmak izi desteğini ve mobil cihazlarda kullanıcı adınızı ve parolanızı girmenizi sağlamak için belirli uygulamaların içine yerleştirme özelliğini içerir . LastPass’ı ücretsiz deneyin ve isterseniz, parola veritabanınıza her yerden erişmek için kesinlikle ayda 3 ABD doları değerinde.

Dashlane – Parola Yöneticisi

Aradığınız şey üstün bir deneyimse, Dashlane‘ den başkasına bakmayın. Bahsedilen tüm şifre yöneticilerinden, bu en iyi tasarlanmış uygulamaya ve arayüze sahiptir. Tek bir cihazda kullanmak ücretsizdir ve 30 günlük ücretsiz premium özellik teklifiyle birlikte gelir. Bundan sonra aboneliği ayda 4,99 $ ‘a satın almanız gerekir.

Dashlane ayrıca kredi kartlarınızı, banka kartlarınızı ve çevrimiçi makbuzlarınızı saklamayı çocuk oyuncağı haline getiren bir Dijital Cüzdan hizmeti içerir . Hizmeti, kartlarınızın süresi dolmak üzereyken sizi bilgilendirecek şekilde bile kurabilirsiniz ve herhangi bir çevrimiçi perakendecide çalışır, böylece artık kartınızı kırbaçlamanız ve on altı haneli bir sayı girmeniz gerekmez.

1Password – Şifre Yöneticisi ve Güvenli Cüzdan

Yukarıdaki seçenekler, seçim yapmak isteyen kişiler için güzel olsa da, bir aileniz varsa, güvende tutmak istediğinize ne dersiniz? 1Password , ailelere aylık 4,99 dolara mal olan 1Password Families planı kapsamında en iyi hizmeti sunuyor. Bu seçenekle 1 ila 5 kişi, herhangi bir Mac, Windows, iOS veya Android cihazında hizmeti kullanarak şifrelerini senkronize edebilir. Aileye ek olarak, 1Password ayrıca ekip ve iş için bir plan sunar.

Özellikler arasında 1 GB depolama alanına sahip sınırsız parolalar, yanlışlıkla silinen parolaları geri yüklemek için 365 günlük geçmiş kaydı, seyahat modu ve iki faktörlü kimlik doğrulama bulunur.

Güçlü Parola Oluşturun

Parola yöneticisi kullansanız da kullanmasanız da parolanızı daha güçlü tuttuğunuzdan emin olun. Parolalarınızın gücünü kontrol etmek için bu bağlantıda verilen sitede parola gücü kontrol aracını kullanabilirsiniz. Tahmin etmesini zorlaştırmak için çok güçlü göründüğünden emin olun.

Sonuç

Kendinizi kimlik hırsızlığıyla başa çıkma zahmetine sokmayın çünkü hatırlaması kolay bir şifre kullanmak istediniz. Bu hizmetler, ucuzdan düşük maliyete kadar bir ölçekte mevcuttur. Bir ton şifreyi hatırlamanız gerekmeyecek ve Android cihazınızda şifre girmek, bu makalede bahsedilen şifre yöneticilerinden herhangi biri ile her zamankinden daha kolay hale gelecektir.

TeknoBird'in kurucusu, teknoloji ve yazılım hakkında insanlara yararlı makaleler yazar.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir