1. Anasayfa
  2. Bankacılık

Hızlı Kredi Kartı Başvurusu

Hızlı Kredi Kartı Başvurusu
0

Akbank’ın dijital dünyası ile kredi kartı sahibi olmak çok daha kolay ve zahmetsiz. Hızlı kredi kartı başvurusu ile hemen Akbank Axess Kredi Kartı sahibi olabilir, Axess kartınız ile alışverişin en keyifli ve en avantajlı halini yaşayabilirsiniz.

Hayatın her alanında kullanım imkanı sunan, nakit taşıma derdine son veren kredi kartları sayesinde alışverişler daha hızlı gerçekleşiyor. Günlük yaşamınızı daha kolay hale getirecek olan kredi kartınızı almak Akbank’ın dijital dünyası ile çok daha kolay ve zahmetsiz.

Hızlı kredi kartı başvurusu ile hemen Akbank Axess Kredi Kartı sahibi olabilir, Axess kartınız ile alışverişin en keyifli ve en avantajlı halini yaşayabilirsiniz. Bir alışveriş kartından çok daha fazlasını sunan Axess, yeni gelen müşterilerini adeta hediye yağmuruna tutuyor. Akbank müşterileri Axess Kredi Kartı’na ilk kez başvurduklarında 1.000 TL’ye varan chip-para kazanma fırsatı elde ederken, yine ilk kez Akbank kredi kartı sahibi olanlar da yüzde sıfır faizli 10.000 TL taksitli avans fırsatı kazanıyor. Wings’in ayrıcalıklı dünyasından yararlanmak için ilk defa Wings başvurusu yapan Akbank müşterileri de yurt içinde 1.000TL, yurt dışında ise 2.000TL’lik uçak biletine eş değer 100.000 mil puan kazanıyor.

Hızlı kredi kartının adresi Akbank online

Dijital bankacılığın lider kuruluşlarından olan Akbank, müşterilerine şubeye gitmeden online olarak kredi kartı sahibi olma fırsatı sunuyor. Akbank kredi kartı başvurusu sahibi olmak için Akbank internet sitesi üzerinden başvuru yapıp, burada bulunan formu doldurmanız yeterli. Onaylanan başvurunuz sonrası, kredi kartınız kurye ile adresinize kadar gönderilir. Böylece şubeye gitmeden veya başka bir zahmette bulunmadan oturduğunuz yerden Axess Kredi Kartı sahibi olabilirsiniz.

Akbank kartınız varsa, diğer borçlarınızı unutun

Akbank’ın dijital kanalları ile kolay bir şekilde kredi kartı başvurusu yapan Akbank müşterileri, Axess kartları sayesinde diğer bankaların kredi kartı borçlarını unutuyor. Axess’in taksitli borç transferi özelliği sayesinde, diğer bankalara ait kredi kartı borçlarını uygun faiz oranlarıyla Akbank kredi kartınıza aktarabilir, 12 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. Böylece tüm borçlarınızı tek bir Akbank kartınızda görebilir, ödemelerinizi buradan daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

İlk kez Axess sahibi olanlara 1.000 TL Chip-Para

Axess Kredi Kartı, Türkiye’de en yaygın kullanılan kredi kartları arasında yer alıp, kullanıcılarına sayısız avantajlar sunuyor. İlk kez Axess’e başvuru yapacak kullanıcılar da toplamda 1.000 TL’ye kadar chip-para sahibi olabiliyor. Kartınızı kullanmaya başladığınız ilk andan itibaren yapacağınız her 1.000 TL ve üzeri harcamanıza 200 TL chip-para kazanarak toplamda 1.000 TL’ye kadar chip-para kazanabilirsiniz. Burada biriktirdiğiniz chip-paralarınızı da tekstilden markete, akaryakıttan ulaşıma kadar Axess üyesi binlerce iş yerinde gönül rahatlığı ile kullanma fırsatı elde edersiniz. Axess Kredi Kartınızı kullanırken üstelik ilk yıl kredi kartı ücreti de ödemiyorsunuz.

Bu kampanyaya Juzdan uygulamasından katılan Axessliler, üye iş yerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanabilir. Böylece daha fazla chip-para kazanmış olursunuz.

1.000 TL chip-para kazanmak için şimdi Axess’e başvurup, Juzdan’dan kampanyaya katılın. Üstelik ilk yıl kart ücreti ödemeden!

Chip-paralarınız ile ödeme yapın

Alışverişlerinizde biriktirdiğiniz chip-paraları alışverişlerinizde kullanabileceğiniz gibi, dilerseniz Axess Kredi Kartınızın dönem sonu borç ödemesinde de kullanabilirsiniz. Akbank Mobil ya da Juzdan uygulaması üzerinden chip-para ile öde özelliği sayesinde, online olarak yapmış olduğunuz alışverişleriniz dahil olmak üzere, ekstre borcunuzun tamamı için birikmiş chip-paralarınızla ödeme yapabilirsiniz.

Axess her zaman yanınızda

Akbank kredi kartı sahibi kullanıcılar, Axess kartları sayesinde alışveriş yapmanın çok ötesine geçiyorlar. Öyle ki, Axess kart sahibi kullanıcılar, acil nakit ihtiyaçlarında Axess’in anında kredi özelliği sayesinde kredi çekebilir, kredilerini 48 aya varan taksitler ile rahat rahat ödeyebilirler. Kira, aidat, okul masrafı rutin ya da olağan üstü masraflara karşı Axess her zaman kullanıcılarının yanında bulunur. Hesabınızda nakit paranız olmasa dahi, havale-EFT gibi ihtiyaçlarınızı Axess Kredi Kartınız ile gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı başvurusu yaparak, Axess kartına sahip olan kullanıcılar, kartları eline ulaşıncaya kadar isterlerse sadece bir SMS ile de kredi başvurusu da yapma imkanına kavuşuyor. Tek bir SMS yoluyla gönderilecek kredi talebi sonrasında anında 500 TL hesabınıza aktarılır.

Peşin alın, sonradan taksitlendirin

Axess Kredi Kartınız ile yapacağınız alışverişlerde, alışverişinizi peşin alıp, sonradan uygun oranlar ile taksitlendirme imkanına sahipsiniz. Taksit iste özelliği ile yapacağınız sonradan taksitlendirme sayesinde, ödemelerinizi sıklaştırmamış olur ve daha rahat bir şekilde ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Axess kartınızın borç erteleme özelliği ile de isterseniz alışverişinizi hemen peşin olarak yapabilir, ödemenizi istediğiniz bir zamana öteleyebilirsiniz. Böylece hem ihtiyaçlarınızı ertelememiş olur hem de borcunuzu daha sonraya ertelemenin rahatlığını yaşarsınız.

Sonradan taksitlendirme hizmetini isterseniz çektiğiniz nakit avans için de kullanabilirsiniz. Vereceğiniz tek bir talimat ile nakit avansınızı sonradan 12 aya kadar taksitlendirebilirsiniz.

Ödemeler temassız, alışveriş daha keyifli

Axess Kredi Kartınız ile 750 TL ve altında yapacağınız alışverişlerinizi, isterseniz şifre girme ile uğraşmadan tek bir dokunuşla temassız bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Alışverişin daha kolay ve daha hızlı tamamlanmasını sağlayan temassız Axess kartınız sayesinde, akaryakıt istasyonları gibi iş yerlerinde isterseniz aracınızdan inmeden de ödemenizi yapabilirsiniz.

Sıfır faizli 10.000 TL taksitli avansa sahip olun

Akbank’ın avantajlı dünyasına yeni katılan kullanıcılar, yüzde 0 faizli 10.000 TL taksitli avans kullanma fırsatı elde ediyor. İlk kez dijital kartlara başvurup Akbanklı olan müşterilere özel geliştirilen 10.000 TL taksitli avansa, 6 ay vadeli ve yüzde 0 faiz ile sahip olabilirsiniz. Bunun için Akbank internet sitesi üzerinden dijital kart başvurusu yapmanız yeterli. Kart başvurunuzun onaylanmasının hemen ardından, sıfır faizli kredinizi de çekebilirsiniz.

Wings ile 100.000 mil puan fırsatı

Akbank bireysel kredi kartı olmayıp, ilk defa Wings kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar, toplamda yapacakları 10.000 TL ve üzeri harcamaya 100.000 mil puan kazanma fırsatı yakalıyor. İlk yıl kart ücreti ödemeyen Wings Kart sahipleri, başvuru sırasında ‘kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum’ seçeneğini işaretlemeleri halinde, kartları ellerine ulaşmadan da internet ve mobil ödemelerini gerçekleştirebilirler. Wings kart ile yapılan alışverişlerde biriktirilen her 100 mil puanı yurt içinde 1 TL, yurt dışında 2 TL değerinde kullanabilirsiniz.

Tüm kartlarınızı bir Juzdan’da toplayın

Müşterilerine dijital ve kolay bankacılığın en son halini sunan Akbank, geliştirdiği Juzdan uygulaması ile de internette kart bilgileri çalınır mı korkusu yaşamanıza son veriyor. Juzdan sayesinde hem Akbank Kart’nızı, hem Axess ve Wings Kredi Kartlarınızı hem de diğer bankalara ait bank kart ve kredi kartlarınızı tek bir uygulamada toplayabilirsiniz. Kaydettiğiniz kartlarınız sayesinde internetten alışveriş yaparken, her defasında kart bilgilerinizi tekrar girmek durumunda kalmaz, hızlı ve güvenilir bir şekilde alış verişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ödemlerinizi istediğiniz bankanın bank kart ya da kredi kartı ile yapabilirsiniz.

Cüzdanınızdaki tüm kartları Juzdan uygulamasına kaydettiğiniz zaman, alışverişlerinizde en uygun kart hangisi ile onunla ödeme yapabilirsiniz. Böylelikle diğer kartlarınıza ait kampanyalardan da yararlanmaya devam edersiniz.

Juzdan uygulaması sayesinde Axess, Wings ve Akbank Kart’ınıza özel kampanyaları da rahatlıkla görüntüleyip, buradan da chip-para, mil puan ve indirimler kazanabilirsiniz. Kartlarınıza dair tüm işlemlerinizi Juzdan ile basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Axess’in bu avantajlı dünyasına katılmak ve fırsatları bir an önce yakalamak için hemen Akbank internet sitesi üzerinden kredi kartı başvurunuzu yapın, kredi kartınız ile alışverişlerinizi daha zevkli hale getirin.

Merhabalar, ben Gizem Ceylan. Yazmayı okumayı ve seyahat etmeyi severim. Ürün incelemeleri ve güncel konular hakkında yazılar paylaşırım. En sevdiğim müzik ise Rap'tir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir