1. Anasayfa
  2. Kripto Para

Bitcoin Satın Al

Bitcoin Satın Al
0

EgeMoney ana sayfasında bulunan Bitcoin satın al penceresinden kolay şekilde işlem yapmak mümkündür. Dijital borsa olarak üne sahip olan kripto para birimleri, bazı teknolojilerden faydalanır. Teknolojik gelişmelerin işin içine girmesi insanların kafa karışıklığı yaşamasına sebep olur. Ancak alım ve satım işlemleri oldukça kolaydır. Kripto para borsa sitesi üzerinden güvenli şekilde işlem yapılabilir.

Bitcoin Satın Almak İçin En Az Ne Kadar Gerekir?

Bitcoin üzerinden işlem yapmak için site üzerinden bu bilgiye ulaşabilir. Kripto siteleri işlemler için farklı para birimlerini tercih edebilir. Dolar, Euro, Amerikan Doları ve Türk Lirası gibi birimler üzerinden işlem yapmak mümkündür. EgeMoney Türk kullanıcılarına, kullanım kolaylığı sağlamak için Türk Lirası üzerinden işlem yapma imkanı sunar. Aynı zamanda site üzerinde işlem yapmak için kripto para birimleri de kullanılabilir.

Türk Lirası üzerinden işlem yapmaya izin veren bir sitede Bitcoin almak için öncelikle kişisel hesap üzerinde bulunan dijital cüzdanı para yatırılmalıdır. Site üzerinde işlem için belirlenen alt limit bir Türk Lirası’dır alt limitin üzerinde dilediğiniz miktarda parayı hesaba geçirmek mümkündür. Hesaba geçen para üzerinden Bitcoin satın al işlemine başlanabilir.

Bitcoin Satışı Ne Zaman Yapılabilir?

Kripto para üzerinden işlem yapmak isteyen kullanıcılar için alım ve satım konusunda herhangi bir sınır belirtilmez. Sadece hesaba para geçirme konusunda alt limit belirlenir ve geriye kalan işlemlerde kullanıcıların herhangi bir fiyatı beklemesi gerekmez. Bitcoin satmak, Bitcoin almak kadar kolaydır. Kullanıcılar istedikleri zaman piyasa değerinden Bitcoin’lerini satabilir. Kullanıcının sık şekilde tercih ettiği EgeMoney, Türk Lirası üzerinden işlem yapılmasına izin verir. Sahip olunan Bitcoin varlığının satılması üzerine hesabına Türk Lirası şeklinde yansıması olur.

Kullanıcılar istedikleri zaman manuel olarak varlıklarını satabilir. Aynı zamanda sitenin içerisinde bulunan otomatik talimatlar sayesinde belirli bir fiyata ulaştığı zaman Bitcoin’in satılması sağlanabilir. Anlık olarak Bitcoin değerlerini takip etmek istemeyen kullanıcılar sık şekilde talimat oluşturma yöntemini tercih eder. Bitcoin talimat verilen fiyata geldiği zaman otomatik olarak satışa geçer. İşlem ardından kısa bir süre sonra dijital cüzdana para geçmiş olur.

Bitcoin Satın Aldıktan Sonra Varlık Güvenli Şekilde Saklanır

EgeMoney üzerinde bulunan kullanıcı hesapları kişiseldir. Herhangi bir işlem yapılmak istendiği zaman bazı doğrulama şifreleri talep edilir. Gerekli güvenlik önlemleri alınan sitede kullanıcılar satın aldıkları Bitcoin varlıklarını muhafaza edebilir. Satın alınan Bitcoin’ler kullanıcı varlıkları olarak ayrılır ve kişilerin hesaplarında bu bilgiler görünür. Bitcoin satın al işleminden sonra kullanıcı hesabında varlıklar muhafaza edilir. EgeMoney kullanıcı talebi olmadığı sürece herhangi bir işlem yapılmasına izin vermez. EgeMoney dijital cüzdan güvenli şekilde kripto varlıkların korunmasını sağlar. Geçmiş zamanlarda yaşanan bazı olumsuz durumlardan sonra, EgeMoney site genelinde kullanılan güvenlik sistemlerini daha gelişmiş hale gelmiştir. Herhangi bir sorun yaşamadan varlıklar saklanabilir. İstendiği zaman işlem yapılabilir.

Merhabalar, ben Gizem Ceylan. Yazmayı okumayı ve seyahat etmeyi severim. Ürün incelemeleri ve güncel konular hakkında yazılar paylaşırım. En sevdiğim müzik ise Rap'tir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir