1. Anasayfa
  2. Multimedya

Ashampoo Snap 15 – Ücretsiz Tam Sürüm Lisans

Ashampoo Snap 15 programı için ücretsiz tam sürüm lisans alabilirsiniz.

Ashampoo Snap 15 – Ücretsiz Tam Sürüm Lisans
1

Ashampoo Snap 15, ekranınızda görüntülenen her şeyin ekran görüntülerini ve videolarını almaya yönelik zengin özelliklere sahip bir araçtır. Bu program, bir dizi gelişmiş araç ve yetenek sunarak geleneksel ekran yakalama özelliklerinin ötesine geçer.

Ashampoo Snap 15 Tam Sürüm Lisans İndir

Promosyon sayfasına gidin, e-posta adresinizi girin ve Tam sürüm anahtarını iste düğmesini tıklayın. Lisans anahtarı almak için yeni bir Ashampoo hesabı kaydedin (veya mevcut hesabı kullanın).

Bu lisans hediyesi 1 Nisan ve 30 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında geçerlidir.

Ashampoo Snap 15 Özellikleri

Programın ana özellikleri ve işlevleri şunları içerir:

  • Çoklu yakalama yöntemlerini destekler: Standart ekran görüntülerine ek olarak Snap 15, zamanlı yakalamayı, kayan alan yakalamayı destekler ve yakalama için birden fazla monitörü ve pencereleri yeniden boyutlandırmayı destekler.
  • Güçlü İşlem Sonrası Araçlar: Ekran görüntüsü alındıktan sonra, resimlerinizi veya videolarınızı geliştirmek ve geliştirmek için çeşitli özellikleri kullanabilirsiniz. Buna, bilgiyi daha etkili bir şekilde iletmek için metin, grafik ve efektler eklenmesi de dahildir.
  • Eğitimsel Oluşturma ve Web Semineri Kaydı: Eğitim içeriği oluşturmak, resimli açıklayıcılar veya web seminerlerini kaydetmek için idealdir ve hedeflerinize ulaşmanız için hızlı bir yol sağlar.
  • Kullanışlı özellikler ve otomatik numaralandırma: Otomatik numaralandırma ve yerleşik işlem sonrası araçlarla zamandan ve emekten tasarruf edin.
  • Yakalamaları kaydedin ve paylaşın: Tamamlanan yakalamaları yerel olarak kaydedebilir veya kolay erişim ve paylaşım için bunları Ashampoo bulutuna yükleyebilirsiniz.
  • Yerleşik Snap Düzenleyici: Bireysel anlık görüntüler oluşturmak ve bunları birleştirmek veya klipleri ayrı sekanslar halinde kaydetmek için seçenekler sunar.

Ashampoo Snap 15 Lisans Özellikleri

  • Bu lisans Ömür boyu kullanım için sağlanmıştır.
  • Daha yeni sürümlerde güncelleme yapılamaz.
  • Sadece ticari olmayan kullanım içindir.
  • Ücretsiz teknik destek yoktur.

TeknoBird'in kurucusu, teknoloji ve yazılım hakkında insanlara yararlı makaleler yazar.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. cok rahat ve cabuk aldim lisansi … tesekurlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir