1. Anasayfa
  2. İnternet

28 Günde 3 Milyon Seyirci: The Undoing

28 Günde 3 Milyon Seyirci: The Undoing
0

Evet yanlış duymadınız. 28 günde 3 milyon izleyiciye ulaşan ve rekor üstüne rekor kıran bir dizi ile karşınızdayım. Normalde bu kadar çok övülen ve kısa süre içerisinde popüler hale gelen yapımları izlemeyi tercih etmiyorum ancak dayanamadım ve sizinle de konuşmak istedim.

Kısa kısa konusunda bahsedeceğim ve merak etmeyin spoiler vermek gibi bir niyetim asla yok. Başarılı bir terapist rolünde karşımıza çıkan Grace, eşi ile mutlu bir yaşam sürmektedir. Yaşanan bir trafik kazası ise onun hayatını alt üst ediyor ve aslında olayların gelişimi de bu kazadan sonra gerçekleşiyor. Bilmediği birçok şeyi öğrenecek ve eşi ile ilgili gizemli detayları da gün yüzüne çıkartacak.

Oğlu için ayakta kalmak zorunda olan ve daha da önemlisi mücadele etmek zorunda kalan bir kadının hayat hikayesini ve aslında gündelik yaşantısını izleyeceğiz. Nicole Kidman gibi bir efsanenin baş rolde olması kesinlikle ilgi çekici ve tabii ki Hugh Grant’i de unutmamak gerekiyor. Sıra dışı hikayesi ve baş roldeki önemli isimleri ile bu rekoru en çok hak eden yapımlardan bir tanesi diyebilirim.

TeknoBird'in kurucusu, teknoloji ve yazılım hakkında insanlara yararlı makaleler yazar.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir