1. Anasayfa
  2. Veri Kurtarma

Remo Partition Recovery İncelemesi

Remo Partition Recovery İncelemesi
0

Hepimiz veri kaybının kaçınılmaz olduğu ve eksik verileri kurtarmak için profesyonel veri kurtarma yazılımına güvendiğimiz konusunda hemfikiriz. Bunun nedeni, veri kaybı senaryosu doğası gereği oldukça karmaşık olduğunda, bu verileri el ile geri yüklemenin imkansıza yakın olmasıdır.

Verileri yanlışlıkla kaybettiğimiz veya sildiğimiz durumlarla çok sık karşılaşıyoruz. Ancak sabit sürücünüzde veya SSD’nizde tüm bölümü kaybettiyseniz ne olur? Kaybolmamaları ve erişmeleri daha kolay olması için birçok değerli dosyayı ayrı bir sürücüye kaydetmiş olabilirsiniz. Aniden erişirken, tüm bölümün silindiği veya kaybolduğu bu veri kaybı senaryosuyla karşı karşıya kalırsınız. Neyse ki, piyasada mevcut olan birçok bölüm kurtarma yazılımımız var, ancak rastgele birini seçmek de işleri daha da kötüleştirebilir.

Bu yazıda, kaybolan veya silinen sürücüyü kurtarmak için güvenebileceğiniz güvenilir bir yazılımdan bahsedeceğiz.

Remo Data Recovery, veri kurtarma internet dünyasında çok iyi bilinen bir isimdir ve verileri kurtarmak için en yaygın olarak tercih edilen yazılımlardan biridir. Ancak, ürünle birlikte gidip gitmeme ve özelliklerinin neler olduğu konusunda bir ikilemdeyseniz, bu yazının içinde ayrıntılı olarak bileceksiniz.

Kayıp ve silinmiş bölümleri kurtarmak için eksiksiz bir çözüm. Biçimlendirilmiş sabit sürücülerden, bölüm kaybından, işletim sistemi çökmesinden RAW sabit sürücülere kadar her şeyi kapsar. Yazılımı indirin ve kaybolan verilerinizi geri alın.

Remo Partition Recovery Özellikleri

İşte Remo Partition Recovery yazılımının bölüm verilerini geri yüklemek için en çok önerilen araçlardan biri haline getiren öne çıkan birkaç özellikleri;

  • Uyumlu ve Çok çeşitli Depolama Ortamlarından Veri Kurtarır

Bu hepsi bire bir bölüm kurtarma aracı, bölüm veri kurtarmayı destekler;

  • IDE, SATA dahili ve harici sabit diskler.
  • SSD, HDD veya RAID 0, RAID 1 ve RAID 5 dizi sürücülerinden bölüm verilerini bile alabilir.
  • Araç ayrıca tüm USB Drive markalarından, Bellek kartlarından, dijital kameralardan, Cep Telefonlarından, Müzik çalarlardan vb.
  • Remo Recover Pro yazılımının yardımıyla hem etkin hem de dinamik bölümleri kurtarabilirsiniz.

Her türlü Dosya Türünü Algıla ve Hemen Hemen Her Şeyi Kurtar

Remo bölüm kurtarma yardımcı programı, belgeler, elektronik tablolar, fotoğraflar, videolar, müzik vb. Remo ayrıca FAT32, FAT16, exFAT, NTFS vb. Araç silinen, biçimlendirilmiş ve hatta yeniden biçimlendirilmiş exFAT sürücülerinden ve bölümlerinden veri kurtarma yeteneğine sahiptir.
Ayrıca, araç ayrıca mevcut 300 dosya türüne belirli bir dosya türü eklemenize izin verir ve bunları da kurtarır.

Çeşitli ve karmaşık veri kaybı senaryolarıyla başa çıkmaya hazır

Bir sabit sürücüyü yeniden bölümlerken, bölümü yeniden boyutlandırırken, biçimlendirmede, işletim sisteminde çökmede veya RAW dosya sistemi bozulması nedeniyle verileri kaybetmiş olsanız da, bu araç verilerinizi bu tür olağanüstü durumlardan sorunsuz bir şekilde alabilir.

%100 güvenli ve risksiz

Remo Bölüm Kurtarma Aracı salt okunur modda çalışır. Bu nedenle, doğrudan orijinal veriler üzerinde çalışmaz. Bu, sürücüde bulunan herhangi bir içeriği değiştirmeden kurtarma şanslarına adil bir genel bakış sağlar.

Kullanımı Kolay

Araç, anlaşılması kolay ve bölüm kurtarma işlemini acemi bir kullanıcı için bile daha basit hale getiren harika bir kullanıcı arayüzüne sahip. Aracın işlemi tamamlamak için sadece üç tıklamaya ihtiyacı vardır.

Teknik Yardım Karşılaştırmanın Ötesinde

Ancak, ürünü kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, müşteri destek ekibi kurtarma yolculuğunda da size rehberlik edecektir. Herhangi bir sorununuz veya sorunuz olduğunda size yardımcı olmak için Canlı Sohbet aracılığıyla 7/24 kullanılabilir.

Remo Partition Recovery Performansı

Remo Partition kurtarma aracıyla ilgili harika bir şey, aracı ücretsiz olarak indirebilir ve bölüm kurtarma işlemini gerçekleştirebilir ve aracın tüm verilerinizi kurtarıp kurtaramayacağını kontrol edebilirsiniz.

Seagate sabit diskinden silinen ve kaybolan verileri kurtarmak için ürünü test etmeye çalıştık. Harici bir HDD veya SSD’den veri almak istiyorsanız, önce harici sabit sürücüyü Remo Recovery aracını indirdiğiniz sisteme bağlamanız gerekir.

  • Aracı ücretsiz olarak indirdikten sonra, ana ekranda üç sekme göreceksiniz – Dosyaları Kurtar, Fotoğrafları Kurtar, Bölümleri Kurtar. Buradaki gündem bölümü kurtarmak olduğundan, ana ekrandaki “Bölümleri Kurtar” seçeneklerini seçmeliyiz. Artık Depolama Aygıtları kategorisi altında bilgisayarda bulunan fiziksel sabit sürücüyü seçebilir veya Sürücüler/Bölümler kategorisi altında istediğiniz bölümü seçebilirsiniz. Bölümü bulamazsanız, Disk 0 olarak gösterilen sabit sürücüyü de seçebilir ve Tara’yı tıklatabilirsiniz.
  • Bölümün veya sabit sürücünün boyutuna bağlı olarak, tarama işlemi biraz zaman alacaktır. Tarama işlemi bittikten sonra, ad, oluşturulan durum, Boyut vb.
  • Bu taramadan sonra gerekli bölümü daha önce bulamadıysanız, bölüm boyutunu hızlı bir şekilde doğrulayarak bölümü kolayca bulabilirsiniz.
  • Bölümü seçtikten sonra, kaybolan tüm değerli dosyaları kontrol etmek için tarama düğmesine basın. En iyi şey, kayıp klasörleri bulmak ve belirli dosyaları bulmak için Veri Görünümü sekmesini kullanabilirsiniz Dosya Türü Görünümü ‘nü tıklatın.
  • Ayrıca, Remo, kaybolan veya eksik sabit sürücüyü veya SSD verilerini kurtarmanın daha titiz bir yolu için derin tarama seçeneği de sunuyor. Şimdi, tarama için yine önemli miktarda zaman yatırmanız gerektiğini düşünüyor olmalısınız, ancak durum böyle değil. Araçta, kurtarma işlemini kurtarma listesi ekranından sürdürmek için kullanabileceğiniz kurtarmayı kaydet seçeneği vardır. Sonuçta, Seagate Sabit Sürücüsü’nden neredeyse yaklaşık 250 GB olan çok büyük bir bölümü geri yükleyebildik.

Yazılımı test ettikten sonra bir sonuç olarak, Remo Partition kurtarma aracının dikkatli bir şekilde tasarlandığını ve teknik olmayan kullanıcılar için bile bölüm kurtarma gibi karmaşık bir görevi kolaylaştırmak için tasarlandığını söyleyebiliriz. Kurtarma seansı kaydetme gibi tüm istikrarlı seçenekler oldukça iyi düşünüldüğünde pratik ve kullanışlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Her kullanıcı için en iyi bit, bu ürün için mevcut olan yazılıma yatırım yapmadan önce ücretsiz bir deneme sürümüdür.

Sonuç

Umarım, bu Remo Partition Recovery yazılımı hakkındaki her şeyi bu makale öğrenmişsinizdir. Remo Recover (Windows) Pro Tool, silinen veya kaybolan bölüm verilerini kurtarmak için gelişmiş mekanizma sağlar. Verilerin orijinal yapısı ile kurtarılması son derece önemlidir ve Remo Recover (Windows) Pro Yazılımı tüm dosya ve klasörlerinizi orijinal haliyle almanızı sağlar. Kurtarma işleminden önce tüm sürücünüzün disk görüntüsünü oluşturur, böylece orijinal verilerin üzerine yazmaz ve ondan tam olarak istediğinizi elde edersiniz. Şimdi bu araçla bölüm kurtarmayı sadece üç basit adımla gerçekleştirebilirsiniz. Başlat, Tara ve ardından kurtarılan verileri kaydedin. Bize göre, Remo Partition Recovery yazılımı nihai veri kurtarma seçimidir!

TeknoBird'in kurucusu, teknoloji ve yazılım hakkında insanlara yararlı makaleler yazar.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir